المقادير
عيـش صامولى
حبه بصل
3 حبات طماطم
صلصة طماطم
فلفل رومى (فلفل حلو)
زيتون
جبـنه كرفت او اى نوع جبنه موجوده
الطريقه
نقضع الصامولى دوائر صغيره ونرصها بالصينيه ثم نقضع البصل صغير ونضعه بالصاج ونحمره شويه ثم نقطع الطماطم او نفرمه ونضعه على البصل ونضع عليه الملح وبهرات واذا وجد مرقة ماجى نضعهاونقلبها وعندما يذبل الطماطم او يستوى نضع عليه الصلصه ونقلبه ونرفعه عن النار ونضع شويه على كل قطعة صامولى ثم نقضع الفلفل والزيتون ونضع شويه فوق كل قطعه ونبـرش الجبنه ونضع الجبنه قوقها ونضعها فى الفرن ونولع من قوق لمدة خمس دقايق وبالهنا والعافيه
:cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: :cheers: